rainbowservice@mail.bg 0887888468 | 02 9711760

Услуги

УСЛУГИ – РЕЙНБОУ СЕРВИЗ

Рейнбоу Сервиз ООД е оторизиран от Производителя Rexair LLC, Troy, Michigan, USA. Сервиз на почистващи системи RAINBOW, за територията на България.

  1. Сервизът извършва ежегоден безплатен технически преглед на намиращите се в гаранция почистващи системи RAINBOW и продължаването й съгласно издадената Гаранционна карта и представянето на последната в сервиза. Транспортирането на почистващата система до сервиза и обратно, както и евентуалната профилактика, са за сметка на клиента.
  2. Сервизът извършва всички видове гаранционни ремонти, като вложените части и труд са за негова сметка.
  3. Всички видове извън-гаранционни ремонти се извършват само с оригинални части, доставени от Производителя – REXAIR LLC, USA.
  4. Сервизът извършва ежегодно техническо обслужване / профилактика / – свободно или абонаментно. Профилактиката включва контрол на всички въртящи възли и детайли, проверка на изолацията и елементи от електрическата верига и цялостно почистване с ултразвук. Необходимото време за извършване на профилактиката е около 4 часа.
  5. Срок за изпълнение на ремонт или профилактика – 72 часа.
  6. Експресен ремонт, по желание на клиента и изпълнение до 6 работни часа – завишаване цената на труда с 50%.
  7. Посещение и консултация на място при клиента.
  8. Обучение за работа с RAINBOW и принадлежностите му.
  9. Доставка на почистващи системи до клиента и въвеждането им в експлоатация.

Внимание!

Уважаеми клиенти, гаранция е отговорността на производителя за дефекти допуснати в процеса на производство и проявили се в процеса на експлоатация в гаранционния срок.

При заявка за гаранционен ремонт, ако след проведената експертиза се установи че повредата е резултат от неправилна експлоатация или невнимателно обслужване, то извършените дейности са за сметка на клиента.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=“3″ images=“23997,23998,23999,24000,24001″ img_size=“700×467″ css_animation=“fadeIn“][/vc_column][/vc_row]